Продавець Смачна кава розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
893 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (68) 821-06-80
+380 (93) 236-18-64
ул. Герасима Кондратьєва, 8, Суми, Україна
Кошик
Смачна Кава оптово-роздрібний магазин кави та супутніх товарів для кав'ярень та кавовових автоматів

Кава в зернах J. J. Darboven

  

Кава Darboven –власний секрет смаку

Молодий амбітний Йоханн Йоахіма відкрив свою фірму Darboven в 1866 році, натхнений ідеєю продавати розфасовані обсмажені кавові зерна. В той час, як любителям доводилося купувати зелену каву і вручну обсмажувати його. В 1927 році була розроблена технологія обсмажування кавових зерен, суть якої полягала у створенні добре засвоюваного і не викликає побічних дій на організм кави. Ця технологія, запатентована компанією, і є ключем її успіху. Технологія використовується і зараз, після всіляких модернізацій виробництва та вдосконалень, пов'язаних з науково-технічним прогресом. Компанія не зупинилася на виробництві кави і зайнялася виробництвом чаю, гарячого шоколаду, які реалізуються на роздрібному, оптовому ринках, а також у готельному і ресторанному бізнесі. На сьогоднішній день Darboven - власниця 11 дочірніх компаній та має представництва у 6 країнах світу. «Відверто кажучи, створення органічного кави – не найпростіше завдання. – кажуть виробники. – Воно вимагає наполегливості та кропіткої праці, адже зерна повинні бути в міру дозревшими і мати максимально однакову спілість. При цьому ми не робимо ніякого механічного втручання і не використовуємо ніякі технічні засоби, не дивлячись на їх різноманітність на сучасному ринку. Саме вирощування теж має свої кліше: ми використовуємо тільки органічні добрива, щоб продукт вийшов екологічно чистим. Зерно вирощується на плантаціях Домініканської республіки та інших країн Карибського басейну. Весь цей процес протікає в проміжку з липня по грудень». Цей спосіб складання насправді є традиційним і найбільш дбайливим, так як людська праця – це обережність підвищена увага до кожного зерна кави. Виробники кави Darboven також роблять акцент на м'якому смаку, який власне і досягається завдяки однорідності зерен. Компанія зуміла довести свою успішність не лише в Німеччині ( де їй належить 30% ринку). Сьогодні бренду Darboven належить 11 дочірніх підприємств у 6 країнах Європи.

ГалереяСписок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner