Гарячий чорний шоколад Tasarone створений для справжніх гурманів. Насичений смак, однорідна кремова текстура, чудовий аромат. Шоколад можна застосовувати як удома нам кухні, так і в ресторанах. Шоколад випускається в пластиковій банці із широким горлом.
Спосіб приготування шоколаду: 25-30 г шоколаду насипати в посуд, додати 120-130 мл молока, постійно перемішуючи. Довести до кипіння на невеликому вогні або під струменем пари. Для густоти шоколаду збільшити час кипіння, для меньшої концентрації додати молока.
Склад: цукор, знежирений какао, сіль, кукурудзяний крохмаль.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Пластикова банка |
Тип | Какао-порошок |
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 227 ₴/кг