Гарячий шоколад Ristora (банка) Італія
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: ART129
388 ₴
Показати оптові ціни Шоколад Ristora в банку - це Виготовлення натурального, густого гарячого шоколаду. Сваривши на молоці he смакує вершково, на воді смак гіркого шоколаду. Шоколад можна Використовувати як бари, ресторани, так і домашні засоби.
Пропонуємо кілька рецептів для приготування шоколаду:
- "Знакомство з гарячим шоколадом"
30 грамів суміші залити 120 грамами молока і обережно помішуючи, довести до закипання. Потім, зменшивши потужність до мінімуму, помішуючи протягом 5-10 хвилин, очікуючи загустіння. Приємного апетиту!
- "Професійний гарячий шоколад"
У чашку засипати 30 грамів суміші з пакета і залити 120 грамами молока. Використовуючи парогенатор кавоварки, готувати близько 30-40 секунд, дочекавшись утворення густої однорідної маси. Приємного апетиту!
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Ristora |
Країна виробник | Італія |
Тип | Какао-порошок |
Упаковка | Пластикова банка |
- Ціна: 388 ₴