Помол зёрен как один из факторов вкусного кофе
Единого параметра по выбору помола нет, но существует несколько дельных советов и выводов:
1. Помол кофе для разных способов заваривания отличается.
2. Чем дольше идет процесс экстракции, тем крупнее должны быть гранулы.
3. Якщо смак невиразний і кислить – збільшіть ступінь подрібнення, якщо занадто гіркий і різкий – гранули дрібнуваті, спробуйте крупніше.
4. Краще молоти в ручній кавомолці або професійному автоматі, налаштовуючи жорна під потрібний розмір, електро-кофемолка подрібнює нерівномірно.
5. Якщо подрібнити зерна перед приготуванням, смако-ароматичні характеристики будуть максимальними.
Широкий вибір меленої кави і кави в зернах надасть магазин Смачна кава.